Kronikë e zezë

Aktakuzë ndaj katër personave në rastin “Prishtina Jet”, me 242 të dëmtuar

 

Prokuroria Themelore në Prishtinë ka njoftuar të mërkurën se pas zhvillimit të hetimeve, mbledhjes dhe analizimit të provave, ka ngritur aktakuzë ndaj të pandehurve M.K., A.B., S.Z. dhe N.H., pasi në bashkëkryerje kanë kryer veprën penale “Mashtrimi”, ndërsa ndaj të pandehurit M.K., është ngritur aktakuzë për veprën penale “Shmangie nga tatimi”.

Dyshohet se 242 persona u dëmtuan nga mashtrimet me bileta fiktive që Prokuroria pretendon se i kanë bërë të pandehurit me kompaninë “Prishtina Jet”.