Kronikë e zezë

Ferizaj, 62 shoferëve u është hequr patentë-shoferi gjatë nëntorit

 

Policia e Kosovës - Rajoni i Ferizajt, të mërkurën ka lajmëruar se 62 shoferëve u është hequr patentë-shoferi dhe 41 të tjerë kanë marrë vazhdim të masës mbrojtëse.

Në raportin e lëshuar të Policisë për muajin nëntor, është njoftuar se janë regjistruar dy aksidente me fatalitet në mesin 146 aksidenteve gjithsej gjatë muajit të kaluar, ndërsa 52 prej tyre janë me lëndime dhe 92 me dëme materiale.