Kronikë e zezë

Aktakuzë ndaj pesë personave për dhunimin e 11-vjeçares në Prishtinë

 

Prokuroria Themelore në Prishtinë ka njoftuar të enjten, se ka ngritur aktakuzë ndaj pesë personave, prej tyre tre të mitur, që dyshohen për dhunimin dhe shfrytëzimin e një 11-vjeçareje.

Sipas aktakuzës, i pandehuri E.R., ngarkohet për veprat penale “Shërbimet seksuale të viktimës së trafikimit”, dhe “Trafikimi me njerëz”, ndërsa i pandehuri Sh.K., ngarkohet për veprën penale “Shërbimet seksuale të viktimës së trafikimit”.