Kronikë e zezë

Sekuestrohen patundshmëri në vlerë 2 milionë euro të bashkëshortes së grabitësit që u vra në Rinas

Policia e shtetit - Shqiperi - Tirane
 

Policia e Shqipërisë ka sekuestruar patundshmëri në vlerë prej 2 milionë euro nga shtetasja shqiptare A.A. (47) banuese në Tiranë. Pronat dyshohet se janë bërë me veprimtari kriminale.

Asaj i janë sekuestruar një apartament e dy garazhe në Tiranë, më pas një apartament në Sarandë dhe një tokë pemëtore.