Kronikë e zezë

Shtatë të arrestuar për narkotikë në tri komuna të ndryshme të Kosovës

Arrestim - Peje
 

Policia e Kosovës ka bërë të ditur se gjatë ditës së mërkurë dhe të enjte, në tri komuna të ndryshme të Kosovës janë arrestuar shtatë të dyshuar për posedim të narkotikëve.

Sipas njoftimit të Policisë të enjten, në Gjilan janë arrestuar tre të dyshuar, ndërkaq në Prishtinë dy të tjerë.