Kronikë e zezë

Ferizajasit i merret patentë shoferi për gjashtë muaj, voziti dyfish më shumë sesa është e lejuar

 

Policia e Ferizajt ka njoftuar të shtunën për gjobitjen e një shoferi, i cili në zonën e kufizimit 50 km/h, zhvilloi shpejtësi dyfish më shumë, 100 km/h.

Sipas Policisë, shoferi i moshës 24-vjeçare mori një gjobë prej 300 eurosh, tre pikë negative dhe iu mor patentë shoferi për gjashtë muaj.