Kronikë e zezë

U vazhdohet paraburgimi “Kobrës” dhe pesë të tjerëve për vrasjen në Prizren

 

Gjykata Themelore në Prizren, ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë Themelore në Prizren më 2 shkurt [sot], duke marrë vendim për vazhdimin e paraburgimit ndaj Dibran Hoxhës i njohur si “Kobra” dhe pesë të pandehurve të tjerë Arben Vezaj, Burim Mazreku, Jesmir Badalli, Kujtim Gashi dhe Enver Amrllahi,, të dyshuar për vrasjen e të riut nga Kukësi, V.C.

Masa e paraburgimit ndaj të gjashtë pandehurve vazhdohet deri më 3 mars 2023,