Kronikë e zezë

Policia në kërkim të dy personave nga Drenasi

Foto: Policia e Kosovës (PK)
 

Policia e Kosovës është në kërkim të Burim Strumcakut dhe Valon Morinës, të kërkuar për implikim në veprat penale “privim i kundërligjshëm i lirisë”, “lëndim i lehtë trupor” dhe “asgjësim apo dëmtim i pasurisë”.

Sipas Policisë, Strumcaku nga fshati Abri e Epërme e Drenasit, 32-vjeçar, po kërkohet për veprën privim i kundërligjshëm nga liria, ndërsa Morina, 31-vjeçar nga fshati Çikatovë e Vjetër, po kërkohet për “lëndim i lehtë trupor” dhe “asgjësim apo dëmtim e pasurisë”.