Kronikë e zezë

Burrë e grua në Istog arrestohen nën dyshimin se detyruan fëmijët të kërkojnë lëmoshë

 

Një burrë dhe një grua janë arrestuar nga Policia e Kosovës të premten në Istog, pasi dyshohet se kanë detyruar fëmijët e tyre të kërkojnë lëmoshë.

Sipas njoftimit, Policia është informuar se në rrugën “2 Korriku” në Istog, nga një automjet kanë dalë disa fëmijë për të kërkuar lëmoshë.