Kronikë e zezë

Zhduken tre burra e një grua nga Enti Special në Shtime

 

Policia e Kosovës ka bërë të ditur se tre burra dhe një grua janë larguar nga Enti Special në Shtime.

Në njoftimin e Policisë të shtunën thuhet se lidhur me këtë rast janë njoftuar të gjitha njësitet policore.