Kronikë e zezë

Qeni bëhet shkak i rrahjes së dy personave

Foto: Ilustrim
 

Dy persona janë përleshur mes vete në fshatin Mogillë të Kllokotit për shkak të një qeni.

Policia ka ndërhyrë në rast, dhe dy personat janë dërguar për trajtim mjekësor pas lëndimeve të lehta trupore.