Kronikë e zezë

Paraburgim dy instruktorëve, dyshohet se morën ryshfet për t’ia kaluar testin kandidatit

 

Nga një muaj paraburgim u është caktuar dy instruktorëve të vozitjes në një autoshkollë në Viti, nën dyshimin se kanë marrë ryshfet, që nëpërmjet pajisjeve ilegale montuese, t’i ndihmonin ta kalonte testin me shkrim.

Në njoftimin e Gjykatës Themelore të Gjilanit bëhet e ditur se të pandehurit janë N.H., pronar dhe instruktor i vozitjes në këtë autoshkollë, ndërsa V.B. është instruktor.