Kronikë e zezë

Parandalohet futja e narkotikëve dhe e një telefoni në Qendrën e Paraburgimit në Prizren

 

Shërbimi Korrektues i Kosovës (SHKK) ka njoftuar se në Qendrën e Paraburgimit në Prizren, të hënën rreth orës 11 është parandaluar futjen e një sasie të substancës narkotike dhe një telefoni mobil.

“Pas verifikimit të llojit të kontrabandës është konstatuar se në një qese në mënyrë të kamufluar, të hedhur nga jashtë kanë qenë të mbështjella një telefon Samsung dhe një sasi e dyshuar e substancës narkotike”, thuhet në njoftimin e SHKK-së.