Kronikë e zezë

Policia nis hetimet për tri vdekje të dyshimta në Prishtinë, Graçanicë e Malishevë

 

Policia ka hapur hetime për tri raste të vdekjeve të cilat kanë ndodhur të hënën në Prishtinë, Graçanicë e Malishevë.

Sipas raportit 24-orësh të Policisë së Kosovës, në Prishtinë një person ka iniciuar rast për vdekjen e vajzës së tij në QKUK. Siç thuhet në raport, ai është njoftuar nga stafi mjekësor për vdekjen e vajzës e cila ka qenë duke marrë trajtim spitalor. Trupi i viktimës është dërguar në Institutin e Mjekësisë Ligjore për obduksion dhe rasti po hetohet.