Kronikë e zezë

Në Gjakovë arrestohet i dyshuari për trafikim të dy burrave dhe një gruaje

Arrestim - Peje
 

Policia e Kosovës ka njoftuar se në Gjakovë ka arrestuar një të dyshuar për trafikim të dy burrave dhe një gruaje.

Rasti thuhet se ka ndodhur në rrugën “UÇK” të mërkurën.