Kronikë e zezë

Burgim të përjetshëm rahovecianit për vrasjen dhe djegien e vëllait

Foto: Ilustrim
 

Gjykata Themelore në Gjakovë ka shpallur aktgjykim dënues ndaj të akuzuarit G. K., duke e dënuar me burgim të përjetshëm për vrasjen e vëllait të tij.

G.K. akuzohej se në shkurt të vitit 2020, në fshatin Bërnjak të Rahovecit, me dashje e ka privuar nga jeta vëllain e tij, tani të ndjerin B.K, e më pas e ka djegur trupin e tij.