Kronikë e zezë

Dënohet zyrtari korrektues dhe i paraburgosuri për posedim të kokainës e marihuanës

Foto: Ilustrim
 

Gjykata Themelore në Gjilan ka dënuar zyrtarin e Qendrës së Paraburgimit në Novobërdë, K.R., dhe të paraburgosurin S.L., për shkak të substancave narkotike.

Zyrtari është dënuar me 500 euro gjobë dhe burgim prej një viti si dhe dënim plotësues: ndalimi i ushtrimit të profesionit, veprimtarisë ose detyrës, në kohëzgjatje prej një viti, pas mbajtjes së dënimit me burgim, thuhet në njoftimin e gjykatës.