Kronikë e zezë

Vjehrri raporton se i është zhdukur reja

 

Një person e ka raportuar në Polici bashkëshorten e djalit të tij, për të cilën thotë se është larguar nga shtëpia dhe nuk ka njohuri për vendndodhjen e saj.

Sipas njoftimit 24-orësh të Policisë, rasti ka ndodhur në Matiqan të Prishtinës.