Kronikë e zezë

Viti, lirohet në procedurë një person që sulmoi fizikisht nënën, motrën dhe bashkëshorten

 

Policia e Kosovës ka arrestuar një person në Viti nën dyshimin se ka sulmuar fizikisht nënën, motrën dhe bashkëshorten e tij.

Policia në raportin e saj ka bërë të ditur se palët janë intervistuar dhe me vendim të prokurorit, nëna dhe motra janë dërguar në strehimore.