Kronikë e zezë

Ukë Rugova dhe të tjerët lirohen nga akuza për krim të organizuar, dënohen për armëmbajtje pa leje

 

Gjykata Themelore e Prishtinës i ka liruar nga akuza për krim të organizuar, ish-deputetin e djalin e presidentit Ibrahim Rugova, Ukë Rugova, ish-ministrin Astrit Haraqija, ish-punëtorin e Ambasadës italiane, Florjan Petani, si dhe Izet Beqirin e Qefser Bahollin.

Që të gjithë të enjten janë shpallur të pafajshëm për këtë pikën e akuzës që ka pasur të bëjë me shitje të vizave të Italisë.