Kronikë e zezë

Arrestohet tiranasi, hakoi llogaritë e disa kosovarëve në Facebook e përfitoi mbi 100 mijë euro

 

Policia e Shqipërisë ka bërë të ditur se ka arrestuar një 28-vjeçar nga Tirana nën dyshimin se kishte hakuar llogaritë e Facebookut të disa kosovarëve dhe i kishte përdorur ato për të përfituar shuma parash nbga familjaraët dhe të afërmit e viktimave.

Ai u kishte dërguar familjarëve të viktimave mesazhe se kishte nevojë për para. Përfitoi mbi 100 mijë euro.