Kronikë e zezë

Arrestohen pesë të dyshuar për mundësim ose detyrim në prostitucion

Foto: Ilustrim
 

Policia e Kosovës ka njoftuar se në Prishtinë në 24 orët e fundit në dy raste të ndara ka arrestuar pesë të dyshuar për veprën penale mundësim ose detyrim në prostitucion.

Në njërin rast janë arrestuar dy gra dhe një burrë.