Kronikë e zezë

Një muaj paraburgim personit që ia vodhi telefonin një fëmije duke e kërcënuar

 

Gjykata Themelore në Ferizaj ia ka caktuar një muaj paraburgim të pandehurit M.E., i cili në bashkëkryerje ka grabitur një fëmijë.

Siç ka sqaruar gjykata lidhur me rastin, M.E., dhe një person tjetër duke kanosur një fëmijë e kishin detyruar t’i nxirrte gjërat nga xhepi e më pas ia kishin marrë telefonin.