Kronikë e zezë

Një person raporton se nga llogaria e tij dikush ka bërë pagesa për “YouTube” e “TikTok”

Prokuroria kërkon paraburgim për dy të dyshuarit për rastin e 95 mijë eurove
 

Një person ka raportuar në Polici se ia kanë keqpërdorur llogarinë bankare në bankën NLB.

Ai ka thënë se ka vërejtur se prej një muaji dikush ka bërë pagesa nga shtete të ndryshme për rrjete sociale YouTube dhe TikTok.