Kronikë e zezë

Ndalohet edhe një i dyshuar për rastin në “Bon Vivant”

Foto: KOHA
 

Një person me inicialet N.Ll, është ndaluar të enjten nga Prokuroria Themelore e Prishtinës lidhur me vrasjen dhe plagosjet që kanë ndodhur para disa javësh në lokalin “Bon Vivant”.

Zëdhënësja e kësaj prokurorie, Laureta Ulaj, ka thënë për KOHËN se i ndaluari dyshohet për veprën penale “Dhënia e ndihmës kryesve pas kryerjes së veprave penale”.