Kronikë e zezë

Lindin dyshime për prejardhjen e viktimave në Greqi

Foto: InTime
 

Policia në Greqi është duke vazhduar hetimet për vrasjen e gjashtë personave në Artemida, rreth 20 kilometra larg kryeqytetit. Gjashtë burrat, tash besohet se ishin turq dhe jo shqiptarë siç u raportua fillimisht. Ata u qëlluan për vdekje në mbrëmjen e së hënës derisa po ecnin me një veturë me tabela gjermane.

Pesë nga viktimat ishin brenda, ndërsa i gjashti, u gjet jashtë.