Kronikë e zezë

Një muaj paraburgim burrit që vrau vjehrrin

 

Gjykata Themelore në Prishtinë ia ka caktuar një muaj paraburgim E.B. për vrasjen e vjehrrit që ndodhi ditë më parë.

“Të pandehurit E.B iu është caktuar masa e paraburgimit në harmoni me nenin të nenit 184 paragrafi 1 nënparagrafi 1.1 dhe 1.2, pika 1.2.1, 1.2.2 dhe 1.2.3 e lidhur me nenin 185, 186, 187 të KPPRK-së”, njoftoi gjykata.