Kronikë e zezë

Dënohen me nga dy vjet burgim të akuzuarit që sulmuan Valon Sylën

 

Gjykata Themelore në Prishtinë të enjten ka dënuar me nga dy vjet burgim secilin nga tre të akuzuarit L.D, K.H dhe O.H, për sulmin ndaj gazetarit Valon Syla.

Sipas vendimit të Gjykatës, atyre do t’iu llogaritet edhe koha e kaluar në paraburgim dhe arrest shtëpiak. Ata janë dënuar për veprën penale "lëndim i lehtë trupor".