Kronikë e zezë

Nga 1 muaj paraburgim për dy persona për ngacmim seksual dhe fotografim të paautorizuar

 

Gjykata Themelore në Prishtinë ka caktuar masën e paraburgimit ndaj dy të pandehurve A.B. dhe D.D. për veprat penale “Ngacmim” dhe “Fotografim dhe incizime tjera të paautorizuar”.

Dy të dyshuarve u është caktuar masa e paraburgimit prej një muaji.