Kronikë e zezë

Arrestohen dy persona, njëri zyrtar i ATK-së, për shpëlarjen e 1 milion eurove

 

Një zyrtar i Administratës Tatimore dhe një person tjetër janë arrestuar për shpëlarje të parave dhe keqpërdorim të pozitës në Mitrovicë përgjatë periudhës 2019-2023.

Policia ka thënë se dyshohet se janë shpërlarë mbi 1 milion euro përmes bizneseve fiktive.