Kronikë

Tre persona, njëri i mitur, sulmojnë tre policë në Fushë Kosovë

Foto: Ilustrim/Koha
 

Në Fushë Kosovë, dje janë arrestuar tre të dyshuar (njëri moshë e mitur) meshkuj K/Shqiptarë, të cilët kanë sulmuar fizikisht dhe kanë refuzuar urdhrat e tre zyrtarëve policorë në detyrë.

Policia raporton se si pasojë e sulmit fizik zyrtarët policorë kanë marrë tretman mjekësor, gjithashtu edhe tre personat e dyshuar kanë marrë tretman mjekësor.