Kronikë

Shkon për t’i ndihmuar, hidhet nga kamioneta dhe vdes

Foto: Ilustrim
 

Një person ka vdekur si pasojë e lëndimeve të marra derisa ishte duke punuar në ngarkimin e një kamionete në Novosellë të Malishevës.

Policia e Kosovës ka arrestuar një person pasi me disa punëtorë ishte duke ngarkuar kamionetën. Viktima vullnetarisht kishte ndihmuar të dyshuarin.