Kronikë

Një muaj paraburgim për shtetasin gjerman, i kërkuar nga INTERPOL-i

Një muaj paraburgim për shtetasin gjerman, i kërkuar nga INTERPOL-i

Gjykata e Prishtinës ka caktuar masën e paraburgimit prej një muaji për shtetasin gjerman, i kërkuar nga INTERPOL-i.

Lajmin për Kallxo e ka konfirmuar avokati Asdren Hoxha, i cili ka paralajmëruar ankesë kundrejt këtij vendimi, pasi që sipas tij, vendimi është i pabazuar në prova dhe se Gjykata ka vendosur vetëm në bazë të kërkesës së INTERPOL-it.