Kronikë

Një muaj paraburgim për sulm seksual ndaj një gruaje

Foto: Ilustrim/Koha
 

Gjykata Themelore e Prizrenit, Departamenti i Përgjithshëm Penal, duke vendosur sipas kërkesës së Prokurorisë Themelore të Prizrenit, ka caktuar masën e paraburgimit në kohë zgjatje prej një muaji ndaj të pandehurit me iniciale B.B. nga Prizreni për sulm seksual.

“Dyshohet se ka kryer veprën penale sulm seksual nga neni 232 para.1 të KPRK-së. Masa e paraburgimit do t’i llogaritet prej momentit të arrestimit datë 02.11.2018 prej orës 16:30 dhe do të zgjasë deri më datën 02.12.2018”, thuhet në njoftim.