Kronikë

Nga një muaj paraburgim zyrtarit shqiptar në Ministrinë e Diasporës dhe gardianit serb për ryshfet

Foto: Koha / ilustrim
Foto: Ilustrim/Koha
 

Gjykata Themelore në Prishtinë ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë Themelore në Prishtinë, për caktimin e masës së paraburgimit kundër të pandehurit Stefan Veliqkoviq për shkak të dyshimit të bazuar se i njëjti ka kryer veprën penale ‘Marrja e ryshfetit’ nga neni 428 par.1 të KPK-së dhe të pandehurit Petrit Mustafa për shkak të dyshimit të bazuar se i njëjti ka kryer veprën penale Marrja e ryshfetit nga neni 429 par.1 të KPK-së.

LEXO EDHE: Ministria e Diasporës pezullon zyrtarin e saj të dyshuar për ryshfet