Kronikë

Arrestohet i dyshuari për disa vjedhje nëpër lokale në Prizren e Suharekë

Foto: Ilustrim
Foto: Ilustrim
 

Me datën 19 nëntor, rreth orës 12:30 në Prizren, pas një pune hetimore të njësiteve relevante policore, është arritur të identifikohet dhe të arrestohet një person i dyshuar (E. SH.) i cili ishte në kërkim policor.

I arrestuari dyshohet të jetë përfshirë në gjashtë vepra penale ‘vjedhje e rëndë’, të kryera në Prizren dhe Suharekë, “ku i njëjti ka depërtuar në lokale afariste dhe në mënyrë të paligjshme ka përfituar gjësende të ndryshme, të holla, telefona mobilë, pije energjike dhe të tjera”.