Kronikë

Dy të mitur arrestohen për grabitje në Prizren

Foto: Ilustrim
 

Policia e Kosovës ka arrestuar dy persona në Prizren, nën dyshimin se kishin kryer një grabitje më 1 dhjetor.

Të arrestuarit janë A.M. dhe A.K. që dyshohen për disa vjedhje e grabitje.