Kronikë

Dogana ndalon kontrabandën me ari dhe barna

 

Ekipet e Anti-kontrabandës sot në rajonin e Hanit të Elezit kanë kapur sasi të arit dhe barnave të kontrabanduara në një autobus.

Gjatë kontrolleve në pikë kalimin kufitar të Hanit të Elezit oficerët doganor kanë selektuar për kontroll një autobus të udhëtarëve të linjës Turqi-Kosovë, me ç’rast në një pjesë të autobusit janë gjetur të fshehura sasi e konsiderueshme të barnave të ndryshme.