Kronikë

Arrestohet një 17 vjeçar pasi policia i konfiskon pushkë, pistoletë, thikë e boks hekuri

 

Gjatë ditës së djeshme, Njësia e Hetimeve në kuadër të Stacionit Policor në Skenderaj, ka zbatuar një urdhër-kontroll të lëshuar nga Gjykata Themelore-Mitrovicë, e cila ka rezultuar me arrestimin e një personi të dyshuar B. D. 17 vjeç, shtetas i Republikës së Kosovës.

Kontrolli policor është realizuar në shtëpinë e të dyshuarit me ç’rast në cilësi të provave materiale janë gjetur dhe janë konfiskuar armë dhe municion të kalibrit të ndryshëm: