Kronikë

Avokat Gashi: Familja Sopa kërkon 25 milionë euro dëmshpërblim për “mbajtjen në paraburgim 3 vjet për vetëvrasjen e kryefamiljarit”

 

Tomë Gashi, në profilin e vet të Facebookut sot ka shkruar se tre anëtarë e familjes Sopa, ëma me dy të bijat, të akuzuara me dyshimin se e kishin vrarë bashkëshortin, përkatësisht babanë Hamdi Sopa në vitin 2013, kanë kërkuar dëmshpërblim 25 milionë euro për, siç ka shkruar, mbajtjen në paraburgim mbi tre vjet pasi u vërtetua se i ndjeri Sopa kishte vrarë veten.

Sipas Gashit, drejtësia në Kosovë, vetëvrasjen e trajton vrasje e vrasjen vetëvrasje, transmeton Koha.net. Duke shkruar kështu, ai ka përkujtuar vetëvrasjen e Sopës dhe siç ka thënë ai, vrasjen e Dino Hasanajt.