Kronikë

Pronarët e shtëpisë së vjedhur në Mitrovicë rrëmbejnë hajnat e dyshuar, zbulohen nga Policia dhe arrestohen

Pronarët e shtëpisë së vjedhur në Mitrovicë rrëmbejnë hajnat e dyshuar, zbulohen nga Policia dhe arrestohen
 

Në rrugën "Ukshin Kovaqica" në Mitrovicë, dje në orën 17:31, policia njofton se dy persona janë rrëmbyer dhe futur me dhunë në një veturë, pasi dyshohet se ata kishin vjedhur në shtëpinë e rrëmbyesve.

Njësitë policore, gjatë patrullimit kanë gjetur veturën e dyshuar në oborrin e një shtëpie, po ashtu edhe dy të dyshuarit, të cilën kanë pranuar se kanë rrëmbyer dy viktimat meshkuj, me arsyetimin se kanë vjedhur në shtëpinë e tyre.