Kronikë

Kapen duke kontrabanduar kafshë, arrestohen dy persona

Foto: Ilustrim/Koha
 

Njësitë policore afër brezit kufitar në Vërmicë njoftuan se kanë arrestuar dy të dyshuar meshkuj shqiptarë, shtetas të Shqipërisë.

Të njëjtit janë kapur duke kaluar ilegalisht kufirin dhe duke kontrabanduar kafshë.