Kronikë

Shet veturën që e kishte marrë me qira

Shet veturën që e kishte marrë me qira
 

Një person është arrestuar pasi kishte shitur veturën të cilën e kishte marrë me qira.

Sipas njoftimit të policisë, vetura i është kthyer viktimës dhe me vendim të prokurorit i dyshuari është dërguar në mbajtje.