Kronikë

Vetëm gjatë marsit Policia shqiptoi 182 fletëparaqitje ndaj shoferëve nën ndikim të alkoolit

 

Policia e Kosovës është duke vazhduar me aktivitete të cilat kanë për qëllim ngritjen e vazhdueshme të sigurisë në trafikun rrugor, si dhe uljen e aksidenteve të trafikut.

Përmes një komunikate për media bëhet e ditur se njësitë policore, përveç pikave të rregullta të kontrollit të automjeteve dhe patrullimeve në lëvizje, janë duke u përqendruar edhe në identifikimin dhe ndëshkimin e kundërvajtësve të cilët rrezikojnë sigurinë në trafikun rrugor, transmeton Koha.net.