Kronikë

Ia thyejnë xhamin e veturës, i vjedhin 100 euro, telefonin e dokumentet

Foto: Ilustrim
 

Në rrugën “Nëna Terezë”, Fushë Kosovë, ankuesi mashkull boshnjak, ka raportuar se person-a të panjohur ia kanë thyer xhamin e veturës.

Siç bëhet e ditur në raportin 24 orësh, nga aty ia kanë vjedhur një çantë dore me dokumente personale një telefon dhe 100€ kesh para.