Kronikë

18 vjet burgim për vrasjen e 2017-s në një qebaptore në Gjakovë

Foto: Ilustrim
 

Gjykata Themelore në Gjakovë ka dënuar me 18 vjet burgim të akuzuarin E.B. për vrasjen e kryer më 1 nëntor të vitit 2017 në një qebaptore në Gjakovë.

E.B. u shpall fajtor për vrasje dhe për armëmbajtje të paautorizuar.