Kronikë

Arrestohet pas 30 vjetësh për vrasjen e Haki Ukajt, dorasi më 2010 e kishte ndërruar identitetin

 

Edhe pse kanë kaluar 30 vjet, Haki Ukaj e mban mend se si vëllai i tij u ther 16 herë me thikë nga dy vëllezërit Zenelaj, njëri prej të cilëve ishte dënuar me 11 vjet burgim, derisa tjetri ishte në arrati deri këtë vit.

Kjo vrasje, sipas Ukajt, kishte ndodhur në një afërsi prej 150 metrash, ku ndodheshin gjykata dhe polica, raporton KTV.