Kronikë

Arrestohen pasi vodhën 20 shishe me alkool

Foto: Ilustrim
 

Kishin vjedhur 20 shishe me alkool. Policia e vlerësoi si “vjedhje të rëndë” dhe për këtë, dje ka arrestuar 3 persona.

Rasti ka ndodhur dje në Prizren, dhe policia thotë se ata e pranuan fajin.