Kronikë

Arrestohen dy të rinj për grabitjen e 250 eurove në një bankë në Vushtrri

Arrestohen dy të rinj për grabitjen e 250 eurove në një bankë në Vushtrri
Foto: Ilustrim

Policia e Kosovës sot ka arrestuar dy të rinj për grabitjen e filialit mikrofianicar të një banke në rrugën “Hamit Hyseni” në Vushtrri.

“Nga informacionet e para të siguruara thuhej që grabitja ishte kryer nga dy persona të maskuar dhe nën kërcënimin e armës së ftoftë (thikës) nga viktima punëtore në filial kanë grabitur një shumë prej 250 €, duke ikur në drejtim të panjohur. Mbi bazën e informacioneve fillestare njësitet policore në Vushtrri, në mbështetje të Njësisë për Reagim të Shpejtë, njësisë së qenve K9 dhe hetimeve rajonale, në bashkërendim kanë ndërmarrë të gjitha veprimet operative-hetimore, me qëllim të lokalizimit dhe arrestimit të personave të dyshuar, ku pas dy orë hetimi dhe kërkimi në dy lokacione të ndryshme është arritur që të identifikohen dhe të arrestohen dy persona të dyshuar për veprën penale grabitje’, thuhet në njoftim.