Kronikë

I dyshuari për vrasjen e të miturit në Fushë Kosovë mund të dënohet me mbi 25 vjet burgim

Foto: Koha
 

Është mbajtur seancë dëgjimore për S.O. të dyshuarin për vrasjen e të miturit në Fushë Kosovë.

Avokati i 20 vjeçarit ka njoftuar se veprat për të cilat akuzohet ai kanë të bëjnë me vrasje të rëndë dhe dhunim.